Duyuru: Güncellenen reklam_ Yorum yaz Yorum oku En iyi oteller Reklam Forum
     Popüler aramalar: Voyage, Rixos, Amara, magic life, wow, joy, Golden Beach, Kemer, Marmaris, Bodrum

Otelsikayet.com'a destek vermek için lütfen
'Beğen' linkine tıklayınız.
İstatistikler
Online Ziyaretçi: 593
Üye Otel Sayısı: 343
Kayıtlı Otel: 2351
Üye Sayısı: 16199
Tavsiye: 4795   %46,7
Şikayet: 5468   %53,3

COMFORT FLORA BEACH Hayal Kırıklığına Uğrattı!

Ara:
Sayfa:   1
COMFORT FLORA BEACH Hayal Kırıklığına Uğrattı!
ladyhotels
İzmir
Gönderi zamanı: 24 Haz 2009 15:16
Geçen yıl tatilimizi Comfort Flora Beach Otel'de yapmıştık. Ufak tefek aksaklıkları göz ardı edersek son derece memnun kalmıştık. Bu sene de tatil için hiç düşünmeden bu oteli tercih ettik. Başlangıçta her şey gayet iyiydi. Resepsiyondaki çocuklar çok tatlılar. Çok ilgililer.

Resepsiyon müdürünün adını hatırlayamadım, buradan çok özür diliyorum. Son derece beyefendi, profesyonel ve ilgili bir yöneticisiniz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da size ve ekibinize sonsuz teşekkürler. Bizi bekletmeden odamıza gönderdiniz. Odamız temizlenip hazırlanmıştı. Kaldığımız süre boyunca da temizlikle ilgili hiç sorun yaşamadık. Temizlik elemanlarından sorumlu müdire hanıma da çok teşekkür ederim. Çok güler yüzlü ve başarılısınız.

Halkla ilişkiler müdiresi Ezgi Hanım harika, muhteşemsiniz. Geçen yıl ki bayandan sonra siz buraya ilaç gibi olmuşsunuz. İşinizi çok iyi yapıyorsunuz. Bu oteli ayakta tutanlar; resepsiyon müdürü beyefendi, temizlikten sorumlu hanımefendi ve halkla ilişkiler müdiresi Ezgi hanım. İyi ki varsınız, iyi ki ordasınız.

Gelelim asıl sıkıntılara. O ne berbat büfe yaa. Yapmayın Allah aşkına. Yiyecek bir şey yok. Meyve yok. Çeşit yok. Kuzu kavurma yerine soya veriliyor. Geçen sene böyle değildi. Maliyeti düşünürken kaliteyi düşürmüşsünüz, farkında mısınız? Eşim Fransa'da restoran işlettiği için en çok dikkat ettiğimiz alan servis. Garsonlar hiç iyi değildi. Son derece sorumsuzca çalışıyorlar. Bir şey istemeye hem çekindik, hem de istediğimiz şeyi dakikalarca bekledik.

Müdürleri değişmemiş, geçen yıl da aynıymış. Bizi dinlemiyor, kendi havasında kendi aleminde. Sanki otelin genel müdürü gibi, o havada geziyor. Konuştuğunuz zaman da çok sinir bozucu yaklaşımı var. Büfeden yemek alırken bir müşterinin kendisiyle konuştuğunu gördüm. Ne konuştuğunu bilmiyorum tabii ama müşteri uzaklaştıktan sonra eliyle seni sallamıyorum gibisinden işaret yaptı. Yanında da garson bir çocuk vardı. Hiç profesyonel değil.

Böyle yöneticilik olmaz. Restoran ve servis konusunda bilgili ve deneyimli olduğumuz için eksiklikleri hemen görüp anlıyoruz ve affedemiyoruz. Oteldeki diğer müşterilerle de çok konuştuk, herkes servisten rahatsız, kimse memnun değil.

ayfer77
Bursa
Gönderi zamanı: 2 Tem 2009 21:57
size katılıyorum 17-23 hazıran tarıhlerı arasında ordaydım restoranda yedığımız hiç bir yemekte bişey içemedık gidip kendımzde alamdık neymış garsonlar gtırıyormuş fakat bız hiç goremdık geırdıklerını,bunun dışında oda temızlıyıcılerıde berbat odaya çat dıye gırdıler kaç kez kapı çalmadan,bırde o temızlık yaparken bağırmaları yok mu kulağımızdan sesı hiç gitmıyor nazmıyeeee çarşafları değiştirdinnn mmmmmiiii bi uyutmadılr 5 gun boyunca

hsenyurt
Antalya
Gönderi zamanı: 9 Tem 2009 14:59
Sayın ladyhotels rumuzlu misafirimiz,

Tesisimizin hizmet kalitesini yükseltmesi için yaptığınız yorumdan dolayı teşekkür ederiz. Bu konu ile ilgili sizinle irtibata geçip görüşmek isteriz.
Mail adresim :hsenyurt@comfortflorabeach.com
Saygılarımla
Hüseyin Şenyurt
Genel Müdür Yardımcısı
Comfort Flora Beach

Sayfa:   1