Duyuru: Güncellenen reklam_ Yorum yaz Yorum oku En iyi oteller Reklam Forum
     Popüler aramalar: Voyage, Rixos, Amara, magic life, wow, joy, Golden Beach, Kemer, Marmaris, Bodrum

Otelsikayet.com'a destek vermek için lütfen
'Beğen' linkine tıklayınız.
İstatistikler
Online Ziyaretçi: 593
Üye Otel Sayısı: 343
Kayıtlı Otel: 2351
Üye Sayısı: 16199
Tavsiye: 4795   %46,7
Şikayet: 5468   %53,3

Galeri Resort mu yoksa Ganita Holiday Club mı?

Ara:
Sayfa:   1
Galeri Resort mu yoksa Ganita Holiday Club mı?
newsted
Ankara
Gönderi zamanı: 9 Tem 2009 21:48
18 temmuz itibariyle 6 günlük bir tatil için hangisini tavsiye edersiniz? Amaç eğlence ve kızlar.
Geçen yıl gittim galeriye nasıl olduğunu biliyorum ancak Ganita Holiday'i bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

newsted
Ankara
Gönderi zamanı: 10 Tem 2009 9:16
Saçmalıosun arkadaşım, biz sana karı kız bulmaya mı gidiyoruz dedik, bizi sapık gibi itham edemessin ? Eğlenceye gidiyoruz,sadece aileler değil kızlar falanda olmalı dedik. Genç ve bekar adamım ve gay değilim erkek dolu bi yere mi gitmeliyim sence? Ne var şimdi bunda ? Sana soranda kabahat...
Site yönetiminin asıl seni engellemesi lazım, sanki bana turizm profesörü mübarek...

newsted
Ankara
Gönderi zamanı: 10 Tem 2009 10:47
Bak redcar ben 4 yıl rusyada çalıştım 2 yıldır buradayım ve antalyaya gidiyorum. Kimseyede sarktığım falan yok, rusları inan senden çok ama çok iyi tanıyorum, asıl onlar sarkıyolar türklere ve zaten gelme amaçlarından biri sınırsız yemek içmekse ikinciside türk erkekleridir. O yüzden insanları sapık gibi itham etme lütfen. O otellere sadece aileler değil gençlerde gidiyor. Orada kimse kimseye zorla bişey yapmıyor bu yüzden herşey senin bildiğin gibi değil.

zapshow
Eskişehir
Gönderi zamanı: 10 Tem 2009 13:33

newsted kardesim 27 haziran 6 temmuz ganita holiday clubdaydım kuzanlarimle öncelikle otel bay konaklamayı kabul etmio ama bunu aşarsan otel eglencesi animasyon ekibi saglam , benim kaldığım dönemde %80 -%75 civarı rus azbirazda ukranyalı vardı otel aile otelimi club otel mi anlamak zor ... ve yazdıgından seninde rusca bildiğini düşünürüyorum en az benimkadar memnun dönersin eglence olarak.. yeme içme ise - efes-pepsi ürünleri - yemekler benim verdiğim erken rezr. ücreti için verdiğim parayı hayli fazlasıyla karsıladı.. ve daha karar vermediysen ve yemeiçme önemli degilse ortam önemli ise bence kemal bay otele git senden baska türk cıkmaz karsına ....ii tatiller..

newsted
Ankara
Gönderi zamanı: 10 Tem 2009 17:41
Evet zapshow kardeşim rusça biliyorum tabiki. Otel hakkında birazcık daha yorum yapabilir misin ? Mesela gördüğüm kadarıyla otelin bir kısmı normal otel şeklinde geri kalan kısmı ise dublex villa şeklinde, siz hangi tarafta kaldınız ve hangisi daha cazip ? Ayrıca aile otelimi club otelimi belli değil demişsin bundan neyi kastettin var mı gençler? Birde Kemal Bay oteli gördüm ama çok pis bir yer dio herkes onun nesi var? Teşekkürler kardeşim.

zapshow
Eskişehir
Gönderi zamanı: 11 Tem 2009 13:0
iki kişisiniz villlar yani bungalowlar 2 oda veya 3 oda oluyor ben villada kaldım benim kaldıgımdönemde bos oldugu için otel 3 kişiye 3 odalı bi bungalow verdiler ... bungalowların 2 odalısıda var bi rus kız arkadasımın odası öleydi işin kısacası bungalowda kalırsanız kimsenin biri içerdeyken dısarlarda gezinmesine gerek yok .. ama biraz eski bungalowlar karınca falan gezinio ortalıkta.. club mı ailemi oteli derken otelde hem aile hemde gençler bi arada yani karakteri tam belli degilbence hiç bişeybulamazsan animasyonlarla cansıkıntını atarsın ..minibar günlük su ve 2 tane meyvesuyu ile dolduruluor ama pek içilcek ürünler degil.. benim bulunduğum dönemde otelin %40 da ishal ve mide sorunu vardı son 2 gün ben ve kardesim dahil ... benim düşüncem su kaynaklıydı ama aşmıslardır bu sorunu .. gece discosu eglenmek mümkn cünkü otelin animatörleri yani animatör rus kızları 8 tane discoda durmak zorundalar ve haliyle bos bos kalmıyor discosu gelen dönmüyor.. animatörderken otelde diger oteller gibi türk erkek animatör dolu degil seff animatörle birlikte 3 tane türk erkek animatör vardı bu senin için avantaj.. muhtemelen sen ordayken bi gece disco turu yapılır otel 2 discoya götürüo sırayla eger robin hooda gidilirse git eğlenirsin lakin tomi die biryere fommyparty adında köpük partisi adında götürmek isterlerse gitme...otelde kalmak daha mantıklı bence (tabi yazdığın biri giderse gidersin ayrı biz gittik ordan summer garden 10 dk yürüyüş mesafesinde oraya geçtik deliler gibide eglendik)....velhasil cok konustum ganita suan kaçpara bilmiom ama ben paramın karsılını aldım fazlasıyla.... Kemal bay dedimgibi yeme içme odaya ekstra havlu isteme denizine girmek istiyorsan aksam oluncada anfide showumu izler yatarım ben diorsan gidilcek biyer degil ama bana gündüz yüzücek güzel ve temiz bir havuz olsun sabah poça çay peynir yeter öglen aksam patates kızartması yerim içiçek biramı vaya neyse hemen ilerdeki marketten alırım (fiyatlar normal tekel fiyatları) kafa olur otelin discosuna girerim diosan discosunda koparsın okadar diyeyim kolay kolay hiçbigecen bos geçmez.. iitatiller kardesim.. tatil sonu düşüncelerini bekliyorum bakalım neler olucak ..

holyday
Erzurum
Gönderi zamanı: 11 Tem 2009 14:28
kemal bay otel tek kişilik gecelik 210 TL diyor ki bahsettiğin özellikleri pas geçip en güzel tarafı "geceleri" olan bir otel için pahalı gibi?

zapshow
Eskişehir
Gönderi zamanı: 12 Tem 2009 18:44
Ben 75 e erken rezarvasyon kaldım ki 75 bile verilen hizmete cok ... 200 veren adam kriz geçirir orda gündüzleri.. erken rezarvasyon ...

newsted
Ankara
Gönderi zamanı: 15 Tem 2009 14:54
Ya hala karar veremedim zapshow, kararsızım şöle hem kopacak hemde fena olmayan bi tesis yok mudur ? Geçen sene galeri iyiydi ama her zmn öle olur mu bilemiyorum, sonuçta orda türk daha fazlaydı gibi ya da genç olmayan insanlar fazlaydı diyeyim...

mehmetoozdemir
İstanbul
Gönderi zamanı: 14 Tem 2010 14:9
alanya konaklıda saphir otel var,tavsiye ederim..

Sayfa:   1