Duyuru: Güncellenen reklam_ Yorum yaz Yorum oku En iyi oteller Reklam Forum
     Popüler aramalar: Voyage, Rixos, Amara, magic life, wow, joy, Golden Beach, Kemer, Marmaris, Bodrum

Otelsikayet.com'a destek vermek için lütfen
'Beğen' linkine tıklayınız.
İstatistikler
Online Ziyaretçi: 590
Üye Otel Sayısı: 343
Kayıtlı Otel: 2351
Üye Sayısı: 16199
Tavsiye: 4795   %46,7
Şikayet: 5468   %53,3

hotel long beach resort'e gidiyorum sizce doğrumu?

Ara:
Sayfa:   1 2 3 ileri »
hotel long beach resort'e gidiyorum sizce doğrumu?
T4t1L
İstanbul
Gönderi zamanı: 5 Tem 2009 20:4
Arkadaşlar 18 tem. giriş 6 gece hotel Long Beach'e gidiyorum bana yapacağınız öneriler varmıdır?

CÜNEYT33
İçel
Gönderi zamanı: 5 Tem 2009 22:48
Merhaba,
Haziran ortası oradaydık.eleştirilere kulak asmayın süper bir otel bu fiyata Alanyanın en iyi oteli diyebilirim.
Yemek çeşitleri çok fazla,animasyon çok iyi,havuzlar,snack ikramlar süper.
Hiç sorun yaşamazsınız.Şimdiden iyi tatiller,
Daha fazla bilgi için CÜNEYT33 rumuzumla otel için yazdığım tavsiyeyi okuyabilirsiniz.
Saygılarımla,

redcar

Üyelik İptali
Gönderi zamanı: 6 Tem 2009 10:44
otelin temmuz fiyatı yaklaşık 150 tl görünüyor.bence bu fiyat çok fazla,sonuçta otelin konumu belli,denizi iyi değil,çok kalabalık bir otel,hizmet kalitesi düşer..........150 tl ye şu anda aksiyon fiyat uygulayan voyoge belek ile veya 160 tl ye voyoge sorgun ile kıyas kabul etmez........bu tarihler bize uymuyor diyenler için, madem 150 tl vereceksiniz temmuz ayında,side de silence beach e gidin,verdiğiniz paraya değsin.....

batuhan22
Zonguldak
Gönderi zamanı: 6 Tem 2009 13:39
Merhaba abilerim ve ablalarım. Ben 15 yaşındayım. Bu sene aile krizi neden göstererek erken rezarvasyon yptırmadı çnkü otellerin düşeceklerini söylediler nitekim de öyle oldu. ETS TURKCELLİLRE kampanya yapmş. O otellerin içinde long beach de var. 10 17 ağustos arası düşünüyorz. sizce long beach mı voyage turkbuku mu

redcar

Üyelik İptali
Gönderi zamanı: 6 Tem 2009 15:5
long beach ile voyage otellerini karşılaştırmak,elma ile armut gibi olur......voyage belek i tavsiye ederim,türkbükü voyage ların en ucuzu,yinede daha iyidir,şu anda voyoge belek 160 tl ,her kuruşuna değer......

T4t1L
İstanbul
Gönderi zamanı: 7 Tem 2009 8:37
Teşekkürler.

CÜNEYT33
İçel
Gönderi zamanı: 7 Tem 2009 13:57
SİLENCE BEACH 185 TL.(CLUB ODASI)TEMMUZDA VOYAGE OTELLERİ SADECE 3 GÜNE KADAR GÜNÜN ON LİNE FIRSATINI VERİYOR.NORMAL FİYATLARI 230-250 TL.(BAHÇE ODALARINDA).DİĞER YANDAN TABİKİ BURADA VOYAGE OTELLERİ İLE KARŞILAŞTIRMA YAPILAMAZ.ANCAK VOYAGE SORGUN VE SİLENCE BEACH EN AZ LONG BEACHTEN %30 DAHA FAZLA ODAYA SAHİPTİR.YANİ BU OTELLERDE ÇOK FAZLA KALABALIK OLUP,HİZMET KALİTESİ BURALARDA DA DÜŞMEKTEDİR.DENİZ BU 3 OTELDE DE AYNI KÖTÜLÜKTE GERÇİ EN İYİSİ YİNE LONG BEACH TEKİ EN AZINDAN KAYALIK DEĞİL.
DİĞER ÖZELLİKLERİ GİDİP GÖRMEK LAZIM.YİYECEK VE İÇECEK KALİTESİ ÇOK İYİ.İÇECEKLERİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU MEY MARKA.
YANİ KISACA BU OTEL TEMMUZ İÇİN 150 TL.RAHATLIKLA EDER.
ALANYADAKİ DİĞER OTELLERE BAKIN TEMMUZDA 4 YILDIZLI OTELLER BİLE 150-160 HATTA 200 TL ÜZERİ FİYATLAR VAR.
BURADA ÖNEMLİ OLAN YİNE REDCAR IN DEDİĞİNE GELİYOR.TÜRKLER İÇİN TATİL EN GEÇ 20 HAZİRANA KADAR YAPILMALI.VEYA EYLÜL 15 DEN SONRA YAPILMALI.YOKSA BİZ MİLLET OLARAK DAHA ÇOOOOK 150-250 TL LER VERİP TEMMUZ AĞUSTOSTA TATİLE GİDERİZ.
SAYGILAR,

zapshow
Eskişehir
Gönderi zamanı: 9 Tem 2009 13:47
Voyage sınıfına giremicek otelleri kıyaslıonuz long beach 150 tl vermek saçmalık hele aynı fiata voyage varsa

CÜNEYT33
İçel
Gönderi zamanı: 9 Tem 2009 17:17
ARKADAŞLAR LÜTFEN BİR MESAJ ATARKEN DÜŞÜNEREK VE DİKKATLİ ATALIM.
LONG BEACHE GİDECEK ARKADAŞ ZATEN REZEVASYONUNU YAPTIRMIŞ YAPILMIŞ BİR REZERVASYON İÇİN YOK 150 TL BU OTELE VERMEK SAÇMALIK YOK ŞU OTEL DAHA İYİ GİBİ SAÇMA SAPAN YAZILAR YAZARAK OLAYI FARKLI YERLERE NEDEN ÇEKİYORSUNUZ ANLAMIYORUM.
BEN 2 HAFTA ÖNCE OTELE 7 GÜN GİTTİM. GÖRDÜKLERİMİ VE DE DÜŞÜNCELERİMİ YAZDIM.OTELE GİTMEYEN KİŞİLER OLARAK NE AKLA HİZMETLE GÖRÜŞ VE BİLGİ YAZIYORSUNUZ ANLAMIYORUM.GİDECEK İNSANLARI DA YANLIŞ YÖNLERDİRİYORSUNUZ.
BURADA GİDECEK OLAN ARKADAŞ GİDEN İNSANLARDAN OTELLE İLGİLİ BİLGİ İSTİYOR.
MERAK ETMEYİN HERKES SİZİN KADAR OTEL FİYATLARINI VE OTELLERİN NASIL OLDUĞUNU BİLİYOR.BURADA BU FİYATA ŞU OTELE GİDİN VEYA TL.150 VERMEK SAÇMALIK GİBİ CEVAPLAR LÜTFEN VERMEYİN.
GEREKSİZ POLEMİKLERE VE YÖNLERE FORUMU LÜTFEN ÇEKMEYELİM.VE LÜTFEN GİTTİĞİNİZ OTELLER İÇİN GÖRÜŞ YAZIN.
SAYGILARIMLA,

FatmaTopaloğlu
İstanbul
Gönderi zamanı: 9 Tem 2009 19:2
Long Beach teydim bende ve çok eğlendik. Gayet kaliteli bence otel. Gidip görmemişseniz en azından negatif bir şey yazıp milleti ekilemeyin. Ki gerçekten abartmıyorum ilgi, alaka temizlik gayet güzel.

newsted
Ankara
Gönderi zamanı: 9 Tem 2009 21:27
Redcar sen bu işlerde bayağı deneyimlisin. Alanyada max 110 civarında bir otel arıyoruz iki erkeğiz ve amaç eğlenmek :) Geçen yıl galeri resorttaydım ve memnun kaldım ancak daha iyi bir yer varsa tavsiye edebileceğin bekliyorum. Bu arada Galeriye alternatif Ganita Holiday Club ve Hotel La Mer Delta'yı buldum var mı bunlar hakkında bilgin ???

Sayfa:   1 2 3 ileri »