Duyuru: Güncellenen reklam_ Yorum yaz Yorum oku En iyi oteller Reklam Forum
     Popüler aramalar: Voyage, Rixos, Amara, magic life, wow, joy, Golden Beach, Kemer, Marmaris, Bodrum

Otelsikayet.com'a destek vermek için lütfen
'Beğen' linkine tıklayınız.
İstatistikler
Online Ziyaretçi: 569
Üye Otel Sayısı: 343
Kayıtlı Otel: 2351
Üye Sayısı: 16199
Tavsiye: 4795   %46,7
Şikayet: 5468   %53,3

mc arancıa nasıl bir otel

Ara:
Sayfa:   1
mc arancıa nasıl bir otel
ferhat ergin
K.Maraş
Gönderi zamanı: 28 May 2009 1:12
ailemle paket satın aldım.okuum tüm yorumlar olumsuz.bilen varmı arkadaşlar.küçük çocuklarım var.rezil olmak istemiyorum.lütfen bilgi

kgersoz
Ankara
Gönderi zamanı: 28 May 2009 17:40
Tesis hakkında çok fazla bir bilgim yok aslında. Ama tesisin bulunduğu konaklı beldesini iyi bilirim. Daha önce bir kaç kez gittim ve son yıllarda da artık gitmiyorum. Çünkü denizi çok kirlendi. Sahil kısmı da iç içe girmiş otellerle doldu. Bundan on sene evvel konaklı şirin ve güzel bir yerdi ama şu anda o bölgeyi kesinlikle taviye etmiyorum. Eğer rezervasyon yaptırmadıysanız Alanya için İncekum/Avsallar bölgesini veya Okurcalar bölgesini öneririm. Kesinlikle daha çok memnun kalırsınız.

ferhat ergin
K.Maraş
Gönderi zamanı: 29 May 2009 13:19
teşekkürler kgersoz

CÜNEYT33
İçel
Gönderi zamanı: 1 Haz 2009 17:15
KÜÇÜK ÇOCUKLARINIZ İÇİN EN UYGUN YER MUKARNASTIR.OKURCALAR DA.OLDUKÇA GÜZEL BİR TESİS AMA BU SENE CİDDİ FİYAT ARTTIRMIŞLAR.
ÇOCUKLU AİLELER İÇİN KONAKLI BÖLGESİ UYGUN DEĞİL.
JOY OTELLERİ DE ÇOCUKLU AİLELER İÇİN HEM FİYAT HEM DE KALİTE AÇISINDAN ÇOK İYİ.DENİZİ DE ALANYANIN EN İYİ DENİZİNE SAHİP.
ŞİMDİDEN İYİ TATİLLER.

SALIKÇI
Osmaniye
Gönderi zamanı: 13 Haz 2009 12:38
MERHABA EĞER HALA TATİLE GİTMEDİYSENİZ BEN DÜN ARANCİA ALANYADAN GELDİM.ÇOCUKLU AİLELER İÇİN TAVSİYE ETMİYORUM BENİMDE 4 YAŞINDA OĞLUM VAR.MERKEZİ KLİMALRIN ÇALIŞMA SAATLERİ VAR VE ODALAR ÇOK BUNALTICI EN KÖTÜSÜ ÇÖZÜM ÜRETMEYE HİÇ ÇALIŞMIYORLAR.EĞER STANDART ODAYSA TEK YATAKLA BİLE DARALDI 2 YATAKLA DÜŞÜNEMİYORUM.HAVUZLAR ÇOK EĞLENCELİ AMA DENİZE ÇOCUKLAR GİREMİYOR DERİN VE TAŞLI.BİZDE ANI TURLA GİTTİK BENDE GİTMEDEN DEĞİŞTİRMEK İSTEDİM AMA DEĞİŞMİYOR.

ferhat ergin
K.Maraş
Gönderi zamanı: 3 Tem 2009 0:5
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.alara park otel incekuma transfer yaptırdım.Pişman olmayacağımı umuyorum.En azından hatadan dönmek güzel diyerek.Burdan Mc gruba seslenmek istiyorum.Lütfen gruplarınız hakkında çok olumsuz yorumlar yapılmakta.en azından işletme maliyet kalitesini yükselterek bu olumsuz durumların önüne geçebilirsiniz.Mc Arancıa resort otel mimari olarak güzel ama işletme kalitesinin düşüklüğü diğer sezonlarda size daha fazla zarar verebilir.en azından yapılan yorumlara karşı bir açıklama yapılsa insanlar düşüncelere ve eksikliklere değer verildiğini görüp düzeltme çabalarının çalışmalarını yapıldığını görmek size müşteri kitlesi olarak daha fazla kaliteyi getirebilir.Lütfen tüketici yorumlarını değerlendirin.şimdiden teşekkürler.

crazy_nikre
Ankara
Gönderi zamanı: 5 Tem 2009 3:52
Ben de tatile çıkmadan önce anı tur acentesindeki görevlinin önerisiyle bu otele gitmek üzereydim. Ancak bu sitedeki yorumları görünce vazgeçtim.Ayrıca merkezi klima sistemi de vazgeçmemde etkili oldu. Bunun yerine Kemer'de Sailors Beach Club'a gittim. Eğlence konusu dışında bir şikayetim olmadı.

Sayfa:   1